10 رفتار متداولی که افراد فاقد حس همدلی ناخواسته انجام می‌دهند

ساخت وبلاگ

۸. اغلب بر روی جنبه‌های عملی تمرکز دارید

شما از نوع افرادی هستید که روی حقایق و ارقام تمرکز می‌کنید و هر روز منطق را بر احساسات ترجیح می‌دهید. اگر مشکلی پیش بیاید، شما به دنبال یافتن راه حل هستید، نه غرق شدن در اینکه این موضوع چگونه شما یا دیگران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. مثل این است که در یک مهمانی، شما فردی هستید که از همه پذیرایی شده است و محل دستشویی را می‌دانند، به جای اینکه در فراز و نشیب‌های عاطفی مکالمات گروه غرق شوید. البته، این جنبه عمل‌گرایانه گاهی اوقات می‌تواند به اشتباه به عنوان سردی یا فقدان همدلی تفسیر شود. اما در واقع مسئله این است که شما با مسائل عینی راحت‌تر کنار می‌آیید تا آب‌های اغلب گل‌آلود احساسات.

۹. در بروز احساساتتان مشکل دارید

نشان دادن احساسات واقعیتان، پذیرفتن آسیبی که دیده اید یا اشتباهی که کرده‌اید، همه اینها می‌توانند برای شما فوق‌العاده دشوار باشند. همچنین، وقتی دیگران آسیب‌پذیری خود را نشان می‌دهند، ممکن است احساس ناراحتی کنید و ندانید چگونه واکنش نشان دهید. اما اینجا یک حقیقت تلخ وجود دارد: آسیب‌پذیری بخشی از زندگی است. آنچه ما را انسان می‌کند و به ما کمک می‌کند در سطحی عمیق‌تر ارتباط برقرار کنیم. اجتناب از آن شاید در کوتاه مدت ایده خوبی به نظر برسد، اما در درازمدت می‌تواند منجر به انزوا و سوءتفاهم شود. مسئله این نیست که عمداً سرد یا دور از دسترس هستید، بلکه یادگیری پذیرش آسیب‌پذیری می‌تواند نقطه عطفی در بهبود سطح همدلی شما باشد.

۱۰. اغلب همدلی نسبت به خود را نادیده می‌گیرید

شاید مهم‌ترین نکته‌ای که اگر همدلی کمی دارید باید درک کنید این است که اغلب از نحوه برخورد با خودتان شروع می‌شود. شاید با خودتان سخت‌گیر باشید، مدام اعمالتان را نقد کنید و به ندرت به خودتان استراحت دهید. ممکن است با پذیرش خودتان مشکل داشته باشید و بدون قدردانی، خودتان را وادار کنید که همیشه بیشتر کار کنید و بهتر شوید. اگر نتوانید نسبت به خودتان ترحم داشته باشید، نشان دادن آن به دیگران برایتان فوق‌العاده دشوار خواهد بود. مسئله این نیست که عمداً سخت‌گیر یا بی‌مهر هستید، بلکه ترحم نسبت به خود، بخش مهمی از پازلی است که شاید شما از آن غافل باشید. به خودتان محبت کنید و خیلی زود متوجه خواهید شد که ظرفیت شما برای نشان دادن همدلی نسبت به دیگران نیز رشد می‌کند.

منبع: روزیاتو

پویا مدیریت فردا...
ما را در سایت پویا مدیریت فردا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3pmfco3 بازدید : 14 تاريخ : دوشنبه 21 خرداد 1403 ساعت: 16:49